De laatste boeking is 8 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Arnhem


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: heheh

heheh

Recordtijd: Pauwies

Pauwies

Recordtijd: TABT

TABT

Recordtijd: Spijkerbak

4: Spijkerbak

Recordtijd: 300monty

5: 300monty

Recordtijd: Dennis en Erwin

6: Dennis en Erwin

Recordtijd: Team grimmig

7: Team grimmig

Recordtijd: Onbenul

8: Onbenul

Recordtijd: Nottinghale

9: Nottinghale

Recordtijd: de mannen van het go...

10: de mannen van het go...

Recordtijd: Stacy

11: Stacy

Recordtijd: Dé nichies

12: Dé nichies

Recordtijd: teamPils

13: teamPils

Recordtijd: De Walle

14: De Walle

Recordtijd: Vrouwen aan de top

15: Vrouwen aan de topMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Vrouwen aan de top

Meeste vragen goed
SG Einstein


Recordtijd: Vrouwen aan de top

Snelste van de maand
Anja’s angels

Over Escape Tour arnhem


In de 16e eeuw greep legeraanvoerder Maarten van Rossum de macht in Arnhem. Herman Radelaar was zijn rechterhand, magiër, drugsdealer en steun en toeverlaat. Toch was Herman buiten het boekje gegaan waardoor hij moest vluchten voor de manschappen van Maarten. Hij ging op zoek naar de geheime uitgang. Met de Escape Tour Arnhem treden jullie in de voetsporen van Herman en doen jullie er alles aan om deze uitgang te vinden.


Het nieuws dat Herman op de vlucht was ging als een lopend vuurtje door de stad, dit maakte de ontsnappingspoging alleen maar lastiger. Bovendien was de uitgang een goed bewaard geheim gebleven waardoor hij alleen maar hulp kon krijgen van de elite in de stad. De tijd begon te dringen waardoor hij nog maar 2 uur de tijd had, denken jullie de uitgang binnen dit tijdsbestek te vinden?

Escape the city

Om de geheime uitgang te vinden moeten jullie eerst alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Aan de hand van onze app dwalen jullie door de binnenstad waardoor je ook nog langs de leukste plekjes van Arnhem komt. En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan bemachtigen jullie een plekje op de Wall of Fame van Arnhem. De zoektocht van deze citygame begint op de Korenmarkt, succes!