Laatst gespeelde Escape Tour was in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Apeldoorn


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Struinende ganzen

Struinende ganzen

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Sappige Zoekers

Sappige Zoekers

Recordtijd: chocolade Kruidnoten

4: chocolade Kruidnoten

Recordtijd: team peanutsauce

5: team peanutsauce

Recordtijd: Leseul

6: Leseul

Recordtijd: Tropos

7: Tropos

Recordtijd: Putdeksel

8: Putdeksel

Recordtijd: Team Bratwurst

9: Team Bratwurst

Recordtijd: Team ééééén!

10: Team ééééén!

Recordtijd: makke lammetjes

11: makke lammetjes

Recordtijd: kaasblokje

12: kaasblokje

Recordtijd: Mosti hkut

13: Mosti hkut

Recordtijd: Driekoningen

14: Driekoningen

Recordtijd: arbo

15: arboMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: arbo

Meeste vragen goed
the Practical jokes


Recordtijd: arbo

Snelste van de maand
de brilletjes

Over Escape Tour apeldoorn


Sinds jaar en dag is de koninklijke familie kind aan huis bij de burgers van Apeldoorn. Sommige koningen namen dat iets te letterlijk, ze hielden er namelijk minnaressen op na. Zo ook Willem III, hij hield erg 'nauw' contact met zijn volk en hierdoor kwam hij nog wel eens in de problemen. Daarom liet hij een gangenstelsel bouwen waardoor hij ongezien via een geheime uitgang Apeldoorn kon verlaten.


Willem III zorgde goed voor zijn opvolgers en mede daarom bleef het een goed bewaard geheim binnen de familie. Het geheim werd alleen toevertrouwt aan zijn koninklijke opvolgers. Met de Escape Tour Apeldoorn gaan jullie opzoek naar deze geheime uitgang en komen jullie langs de leukste plekjes van Apeldoorn! Weten jullie de geheime uitgang binnen 2 uur te vinden?

Escape the city

Jullie leggen in deze citygame dezelfde weg af als vele koningen in het verleden hebben gedaan. Het moest een geheim blijven en daarom had Willem III het zijn opvolgers niet makkelijk gemaakt. De uitgang is alleen te vinden als jullie alle raadsels oplossen, de aanwijzingen ontcijferen en alle opdrachten goed voltooien. En doen jullie dat binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Apeldoorn. De zoektocht begint bij het stadhuis, succes!