Laatst geboekte Escape Tour is in Maastricht

Ranglijst Escape Tour Antwerpen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300monty

300monty

Recordtijd: MintjE

MintjE

Recordtijd: MaaMaaMaaa

MaaMaaMaaa

Recordtijd: Snelle planga van Douwe

4: Snelle planga van Douwe

Recordtijd: Zieke Vobaasjes

5: Zieke Vobaasjes

Recordtijd: Lynn en Luka

6: Lynn en Luka

Recordtijd: Dacomopo

7: Dacomopo

Recordtijd: Team Tof

8: Team Tof

Recordtijd: Tom & Jerry

9: Tom & Jerry

Recordtijd: NoetEnNoet

10: NoetEnNoet

Recordtijd: Dronken

11: Dronken

Recordtijd: CvdW

12: CvdW

Recordtijd: Team Frans

13: Team Frans

Recordtijd: Natte lautje

14: Natte lautje

Recordtijd: Namaste Irene

15: Namaste IreneMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Namaste Irene

Meeste vragen goed
80 jaar


Recordtijd: Namaste Irene

Snelste van de maand
Zieke Vobaasjes

Over Escape Tour antwerpen


Leonardo Notarbartolo is verantwoordelijk voor misschien wel de grootste diamantroof aller tijden, wat zich afspeelde in Antwerpen! Met de Escape Tour Antwerpen kruipen jullie in de huid van Leonardo. Het meesterbrein had de roof tot in de puntjes uitgedacht, maar wist hij wel op tijd uit met de buit Antwerpen te ontsnappen?


Nadat Leonardo uit de kluis ontsnapt was kwam hij met zijn buit terecht in de drukke straten van Antwerpen. Hij moest goed op zijn hoede zijn, want binnen enkele uren zou hij de meest gezochte crimineel van Europa zijn. Daarom moest en zal hij binnen 2 uur de geheime uitgang vinden. Gaat jullie dat ook lukken en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Met de Escape Tour Antwerpen sluipen jullie net zoals Leonardo door de straten van Antwerpen. In deze citygame staan diverse opdrachten, moeilijke vragen en leuke raadsels op jullie te wachten. Lossen jullie alles op? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling, maar vinden jullie ook de geheime uitgang! En wie weet komen jullie dan ook wel op de Wall of Fame van Antwerpen. De ontsnappingspoging begint op het kruispunt Suikerrui en Kaasstraat, succes!