Laatst gespeelde Escape Tour was in Brugge

Ranglijst Escape Tour Antwerpen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Dames Catch

Dames Catch

Recordtijd: 300monty

300monty

Recordtijd: Winnaars 123

Winnaars 123

Recordtijd: MintjE

4: MintjE

Recordtijd: Yalcinators

5: Yalcinators

Recordtijd: Mle

6: Mle

Recordtijd: Kaasjes

7: Kaasjes

Recordtijd: Ejz25

8: Ejz25

Recordtijd: MaaMaaMaaa

9: MaaMaaMaaa

Recordtijd: Snelle planga van Douwe

10: Snelle planga van Douwe

Recordtijd: Zieke Vobaasjes

11: Zieke Vobaasjes

Recordtijd: Lynn en Luka

12: Lynn en Luka

Recordtijd: Loedermoedersontour

13: Loedermoedersontour

Recordtijd: Lieve liefjes

14: Lieve liefjes

Recordtijd: Dacomopo

15: DacomopoMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Dacomopo

Meeste vragen goed
80 jaar


Recordtijd: Dacomopo

Snelste van de maand
Mle

Over Escape Tour antwerpen


Leonardo Notarbartolo is verantwoordelijk voor misschien wel de grootste diamantroof aller tijden, wat zich afspeelde in Antwerpen! Met de Escape Tour Antwerpen kruipen jullie in de huid van Leonardo. Het meesterbrein had de roof tot in de puntjes uitgedacht, maar wist hij wel op tijd uit met de buit Antwerpen te ontsnappen?


Nadat Leonardo uit de kluis ontsnapt was kwam hij met zijn buit terecht in de drukke straten van Antwerpen. Hij moest goed op zijn hoede zijn, want binnen enkele uren zou hij de meest gezochte crimineel van Europa zijn. Daarom moest en zal hij binnen 2 uur de geheime uitgang vinden. Gaat jullie dat ook lukken en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Met de Escape Tour Antwerpen sluipen jullie net zoals Leonardo door de straten van Antwerpen. In deze citygame staan diverse opdrachten, moeilijke vragen en leuke raadsels op jullie te wachten. Lossen jullie alles op? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling, maar vinden jullie ook de geheime uitgang! En wie weet komen jullie dan ook wel op de Wall of Fame van Antwerpen. De ontsnappingspoging begint op het kruispunt Suikerrui en Kaasstraat, succes!