Laatst geboekte Escape Tour is in Gorinchem

Ranglijst Escape Tour Antwerpen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Dames Catch

Dames Catch

Recordtijd: 300monty

300monty

Recordtijd: Teamjiz

Teamjiz

Recordtijd: Winnaars 123

4: Winnaars 123

Recordtijd: Krokettetet

5: Krokettetet

Recordtijd: Team Femke

6: Team Femke

Recordtijd: MintjE

7: MintjE

Recordtijd: Yalcinators

8: Yalcinators

Recordtijd: Anne-fleur vakantie

9: Anne-fleur vakantie

Recordtijd: Mle

10: Mle

Recordtijd: 5-meicomité Schiedam

11: 5-meicomité Schiedam

Recordtijd: Kaasjes

12: Kaasjes

Recordtijd: Napoleons volgers

13: Napoleons volgers

Recordtijd: Ejz25

14: Ejz25

Recordtijd: MaaMaaMaaa

15: MaaMaaMaaaMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: MaaMaaMaaa

Meeste vragen goed
80 jaar


Recordtijd: MaaMaaMaaa

Snelste van de maand
Krokettetet

Over Escape Tour antwerpen


Leonardo Notarbartolo is verantwoordelijk voor misschien wel de grootste diamantroof aller tijden, wat zich afspeelde in Antwerpen! Met de Escape Tour Antwerpen kruipen jullie in de huid van Leonardo. Het meesterbrein had de roof tot in de puntjes uitgedacht, maar wist hij wel op tijd uit met de buit Antwerpen te ontsnappen?


Nadat Leonardo uit de kluis ontsnapt was kwam hij met zijn buit terecht in de drukke straten van Antwerpen. Hij moest goed op zijn hoede zijn, want binnen enkele uren zou hij de meest gezochte crimineel van Europa zijn. Daarom moest en zal hij binnen 2 uur de geheime uitgang vinden. Gaat jullie dat ook lukken en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Met de Escape Tour Antwerpen sluipen jullie net zoals Leonardo door de straten van Antwerpen. In deze citygame staan diverse opdrachten, moeilijke vragen en leuke raadsels op jullie te wachten. Lossen jullie alles op? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling, maar vinden jullie ook de geheime uitgang! En wie weet komen jullie dan ook wel op de Wall of Fame van Antwerpen. De ontsnappingspoging begint op het kruispunt Suikerrui en Kaasstraat, succes!