Laatst geboekte Escape Tour is in Venlo

Escape Tours Zweden


Zweden is één van de rijkste, gelukkigste en meest ontwikkelde landen ter wereld. Ontdek de schitterende hoofdstad Stockholm en laat je verrassen. De Escape Tour laat je de mooiste steden van Zweden ontdekken waardoor het ideaal is voor een vakantie uitje samen met vrienden, familie of collega’s.

Het grootste land van Scandinavië staat bekend om haar overweldigende natuur, perfect voor wie houdt van wandelen, rust en ruimte. Zelfs de steden van Zweden zijn groen aangekleed wat de citygame extra leuk maakt. Door alle vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen krijgen jullie aanwijzingen om de geheime uitgang te vinden. Zo leer je de stad nog beter kennen!

Ga met elkaar de strijd aan en speel in teams van 2-5 personen. Jullie krijgen 2 uur de tijd om de geheime uitgang te vinden! Op dit moment kan je de Escape Tour spelen in Stockholm en de stad Malmö. Gaat het jullie lukken om te ontsnappen?


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?