Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Escape Tours Tsjechië


Kan jij binnen 2 uur de geheime uitgang vinden van een Tsjechische stad? Ga de strijd tegen de klok aan en probeer te ontsnappen uit de hoofdstad Praag! Onderweg kom je langs de prachtige bezienswaardigheden die Tsjechië te bieden heeft. Ideaal dus voor je citytrip, vakantie of weekend weg!

Tsjechië is het land van de middeleeuwse steden, majestueuze kastelen en grootse kathedralen. Terwijl je langs alle hotspots komt los je opdrachten, vragen en raadsels op die leiden naar de geheime uitgang!

De citygame is perfect om te spelen met je vrienden, familie of collega’s! Speel het spel met 2-4 personen of strijd in meerdere teams tegen elkaar! De game komt beschikbaar in steeds meer Tsjechische steden. Houd de website van Escape Tours dus zeker in de gaten!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?