De laatste boeking is 19 minuten geleden.

Escape Tours Slowakije


Lukt het jou om te ontsnappen uit één van de prachtige steden van Slowakije? Trommel je vrienden, familie of collega's op om samen de strijd aan te gaan met de Escape Tour. Een superleuke activiteit om een nieuwe stad te ontdekken tijdens je citytrip, vakantie of weekendje weg!

Slowakije is een land dat zeker niet op je bucketlist mag ontbreken. Het is het land van heerlijke wijnen en ontspannende kuuroorden. Er zijn veel historische stadjes te vinden en wist je dat hier de grootste kasteelruïne van Europa staat genaamd 'Spišský hrad'? De Escape Tour neemt je mee door de geschiedenis van de stad en langs interessante bezienswaardigheden. Zo verken je de hoofdstad Bratislava met de interactieve app waarin je diverse opdrachten maakt. De aanwijzingen die je hiermee verdient zorgen ervoor dat je na een zoektocht de geheime uitgang vindt.

De optimale teamgrootte is 2 tot 4 personen. Ben je met meer deelnemers? Strijd dan met verschillende teams tegen elkaar! Dit kan met je collega's of familie, maar ook met vrienden tijdens een citytrip naar Bratislava. Iedere maand komen er wereldwijd nieuwe Escape Tours bij.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?