Laatst geboekte Escape Tour is in Venlo

Escape Tours Servië


Ga de uitdaging aan en vind de geheime uitgang van de Servische stad. De inwoners van Servië staan bekend om hun gastvrijheid, vriendelijkheid en openheid. De Escape Tour is dé manier om een stad in Servië te ontdekken! Ideaal voor een citytrip, weekend weg of vakantie.

Servië, voor de helft vlak en de andere helft bergachtig. Er zijn zelfs bergen te vinden die boven de 2.000 meter reiken. Naast de prachtige natuur staat het land ook bekend om de cultuur. Pittoreske historische stadjes, oude kastelen en uitbundige kerken en kloosters. Een prachtig land waar je iedere avond eropuit kunt gaan. Verschillende levensstijlen en muzikale smaken vloeien naadloos in elkaar over.

Start de zoektocht wanneer je zelf wil en ontsnap binnen 2 uur uit de stad! De citygame kan je spelen met z'n tweeën, maar ook in teams van 2 tot 4 personen. Weten jullie binnen 2 uur te ontsnappen? Dan verdien je een plek op onze Wall of Fame! Speel de Escape Tour in de hoofdstad Belgrado of verken een andere mooie wereldstad. Elke maand komen er nieuwe steden bij.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?