Laatst geboekte Escape Tour is in Arnhem

Escape Tours Servië


Ga de uitdaging aan en vind de geheime uitgang van de Servische stad. De inwoners van Servië staan bekend om hun gastvrijheid, vriendelijkheid en openheid. De Escape Tour is dé manier om een stad in Servië te ontdekken! Ideaal voor een citytrip, weekend weg of vakantie.

Servië, voor de helft vlak en de andere helft bergachtig. Er zijn zelfs bergen te vinden die boven de 2.000 meter reiken. Naast de prachtige natuur staat het land ook bekend om de cultuur. Pittoreske historische stadjes, oude kastelen en uitbundige kerken en kloosters. Een prachtig land waar je iedere avond eropuit kunt gaan. Verschillende levensstijlen en muzikale smaken vloeien naadloos in elkaar over.

Start de zoektocht wanneer je zelf wil en ontsnap binnen 2 uur uit de stad! De citygame kan je spelen met z'n tweeën, maar ook in teams van 2 tot 4 personen. Weten jullie binnen 2 uur te ontsnappen? Dan verdien je een plek op onze Wall of Fame! Speel de Escape Tour in de hoofdstad Belgrado of verken een andere mooie wereldstad. Elke maand komen er nieuwe steden bij.

Steden


Stad Taal
Belgrado