De laatste boeking is 8 minuten geleden.

Escape Tours Noorwegen


Ontdekken jullie de verborgen uitgang van een prachtige stad in Noorwegen? Door de Escape Tour leer je elke stad op een unieke manier kennen. Zo wordt jouw weekendje weg of vakantie nog leuker!

Noorwegen staat bekend om de prachtige bossen, meren, de Noordkaap en de fjorden. Maar ook de steden zijn een bezoekje waard. Wat dacht je van een citytrip naar Oslo of Bergen? Met de Escape Tour loop je langs de mooiste plekjes van de stad en ondertussen voer je samen met je team opdrachten uit en los je raadsels op. Geef je de juiste antwoorden? Dan ontvang je aanwijzingen over de locatie van de geheime uitgang.

Speel de Escape Tour met familie, vrienden of je partner en ga de uitdaging aan. Speel de citygame in een team van 2 tot 4 personen. Het is ook leuk om met meerdere teams tegen elkaar te strijden! Wordt het Oslo of Bergen? Houd ons in de gaten, want we blijven nieuwe steden toevoegen!

Meer lezen


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?