De laatste boeking is 23 minuten geleden.

Escape Tours Luxemburg


Ga de uitdaging aan en vind de geheime uitgang van de Luxemburgse stad. Ontdek het land van de mooie historische steden en vele kastelen. De Escape Tour is dé manier om een stad in Luxemburg te ontdekken! Ideaal voor een citytrip, weekend weg of vakantie.

Midden in het hart van West-Europa ligt Luxemburg. De oude steden staan vol met overblijfselen uit de middeleeuwen en bezienswaardigheden. Met de Escape Tour duik je in de geschiedenis en zie je de mooiste plekken. Door vragen, opdrachten en raadsels op te lossen krijg je aanwijzingen die je uiteindelijk leiden naar de uitgang.

Start de zoektocht wanneer je zelf wil en ontsnap binnen 2 uur uit de stad! De game kan je spelen met z’n tweeën, maar ook in teams van 2-4 personen. Weten jullie binnen 2 uur te ontsnappen? Dan verdien je een plek op onze Wall of Fame! Speel de Escape Tour in de hoofdstad Luxemburg of misschien binnenkort in een andere Luxemburgse stad.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?