Laatst geboekte Escape Tour is in Rotterdam (English)

Escape Tours Letland


Lukt het jou om te ontsnappen uit een indrukwekkende stad in Letland? Met de Escape Tour citygame ontdek je jouw favoriete stad naar keuze. De perfecte aanvulling voor je citytrip, vakantie of weekendje weg. Een mooie wandeling door de stad met een snufje cultuur in één.

Letland, het land van de historie. Prachtige kastelen en authentieke kerken uit verschillende tijdperken zijn er te vinden. Wist je dat dit land al sinds 9000 voor Christus wordt bewandeld door de mens? Tijdens de Escape Tour verschijnen er uitdagende opdrachten en raadsels op je smartphone. Door de opdrachten juist te voltooien krijg je aanwijzingen, met als doel het vinden van de geheime uitgang van de stad!

Speel de citygame met familie, vrienden of collega's in teams van 2-4 personen. Of strijd in teams tegen elkaar! Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maak je kans op een plekje op de Wall of Fame. Momenteel is Riga de enige Escape Tour in Letland, maar elke maand komen er wereldwijd nieuwe steden bij.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?