Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Escape Tours Kroatië


Lukt het jou om te ontsnappen uit de indrukwekkende steden van Kroatië? Met de Escape Tour citygame ga je op zoek naar de geheime uitgang van een stad naar keuze. Deze activiteit maakt jouw weekendje weg, vakantie of citytrip helemaal compleet!

Kroatië staat bekend om zijn mooie natuur(parken) en verrukkelijke culinaire kunsten. Lokale ingrediënten zorgen voor een ongekende authenticiteit. Het land ligt in Zuidoost-Europa en heeft veel te bieden. Van schitterende stranden met eilanden tot sfeervolle bossen: Kroatië heeft het allemaal!

Je kan de Escape Tour spelen met 2-4 personen. Zijn jullie met meer? Strijd dan tegen elkaar in meerdere teams. Lossen jullie alle vragen, opdrachten en raadsels op, dan maak je kans op een plekje op de Wall of Fame. Een leuke citygame om samen met vrienden, familie of collega's te spelen! Elke maand komen er wereldwijd nieuwe steden bij.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?