Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Escape Tours Ierland


Kan jij binnen 2 uur de geheime uitgang vinden van een Ierse stad? De Escape Tour citygame laat je Dublin op een hele nieuwe manier ontdekken! Een superleuke activiteit om tijdens je citytrip, vakantie of weekend weg te doen!

Ierland is het land van de prachtige natuur, Ierse pubs en bruisende steden. Aan de hand van onze app kom je door sfeervolle straatjes, langs mooie bezienswaardigheden en probeer je natuurlijk de geheime uitgang van de Ierse stad te ontdekken!

De Escape Tour is geschikt voor elk soort gezelschap, zowel voor familie, vrienden als collega’s. Speel de game met je vriend of vriendin, of in teams tot 4 personen. Als je met meer personen bent kan je tegen elkaar strijden. Welk team ontsnapt als eerste uit de stad? Momenteel is Dublin de enige Escape Tour in Ierland, maar er komen snel nieuwe steden bij!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?