Laatst gespeelde Escape Tour was in Naarden

Escape Tours Hongarije


Kan jij de geheime uitgangen vinden van de Hongaarse steden? Escape Tours is de citygame die je onderweg alle hotspots van de prachtige Hongaarse steden zoals Boedapest laat zien. Ideaal om met vrienden, familie of collega’s te spelen!

Hongarije is een land vol historische gebouwen, barokke kastelen en het land waar het oude Europa met het nieuwe wordt verbonden. Ontdek wat Hongarije allemaal te bieden heeft door opdrachten, vragen en raadsels op te lossen bij alle bezienswaardigheden van Hongarije. Speel het spel wanneer je wil en vind de geheime uitgang van de stad!

Deze citygame is perfect om te spelen tijden je weekend weg, citytrip of vakantie in Hongarije. Speel het samen met je vriend/vriendin of strijd in teams van 2-5 personen tegen elkaar! Op dit moment kan je de Escape Tour spelen in Boedapest maar we zijn druk bezig met het ontwikkelen van meer Hongaarse steden zoals Debrecen en Miskolc.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?