Laatst geboekte Escape Tour is in Rotterdam (English)

Escape Tours Finland


Ga de uitdaging aan en ontsnap uit een prachtige stad in Finland! Met de Escape Tour citygame ga je op zoek naar de geheime uitgang van een stad naar keuze. Deze activiteit maakt jouw weekendje weg, vakantie of citytrip naar Noord-Europa helemaal compleet!

Finland staat bekend om de vele meren, sauna's, humor en hartelijkheid. Met onze interactieve app word je langs alle hotspots van de stad geleid. Tijdens de Escape Tour verschijnen er leuke opdrachten en cryptische vragen op je smartphone. Door de opdrachten goed te voltooien krijg je aanwijzingen, waardoor je uiteindelijk bij de geheime uitgang uitkomt!

Speel het stadsspel met vrienden, familie of collega's. In teams van 2-4 personen gaan jullie op pad. Ben je met een grote groep? Strijd dan tegen elkaar voor de winst! Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maak je kans op een plekje op de Wall of Fame. Momenteel is Helsinki de enige Escape Tour in Finland, maar elke maand komen er wereldwijd nieuwe steden bij.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?