Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Escape Tours Dominicaanse Republiek


Kan jij de geheime uitgang vinden van een prachtige stad in de Dominicaanse Republiek? Met de Escape Tour ontdek je dit prachtige land op een unieke manier. Zo wordt jouw vakantie naar het Caribische gebied echt onvergetelijk!

De Dominicaanse Republiek kenmerkt zich door witte stranden, mooie natuurgebieden en natuurlijk de Pico Duarte, de hoogste berg van de Caraïben. Maar het is ook het land van honkbal en flamingo's. De Escape Tour brengt je langs unieke hotspots van de stad. Tijdens de tour loop je door smalle straatjes met mooie gebouwen en voer je opdrachten uit aan de hand van een app. Als je dit goed doet krijg je aanwijzingen, die uiteindelijk leiden naar de geheime uitgang.

Speel de Escape Tour samen met je familie, vrienden of collega's. Zijn jullie met meer dan 4 personen? Daag elkaar dan uit door de strijd aan te gaan in verschillende teams. Momenteel is Santo Domingo de enige Escape Tour in de Dominicaanse Republiek, maar wie weet komt daar in de toekomst verandering in. Hou de website dus in de gaten!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?