Laatst gespeelde Escape Tour was in Amersfoort

Escape Tours Denemarken


Vind jij de geheime uitgang van één van de mooiste Deense steden? De Escape Tour laat je de bruisende hoofdstad Kopenhagen op een verrassende manier zien. Zo wordt jouw citytrip, weekend weg of vakantie een nog groter succes!

Denemarken is het land van Lego, design, Vikings en de leuke stadjes met kleurrijke huizen. Verken Kopenhagen met de interactieve app die je door middel van diverse opdrachten aanwijzingen geeft om de geheime uitgang te vinden. Onderweg kom je natuurlijk langs de highlights en de mooiste plekken van de stad.

Je kan de Escape Tour spelen in een team van 2 tot 4 personen. Of strijd met meerdere teams tegen elkaar! Dus trommel je vrienden, familie of collega’s op voor een citytrip naar Kopenhagen en ga de uitdaging aan. Momenteel is Kopenhagen de enige Escape Tour in Denemarken, maar er komen snel nieuwe steden bij!

Meer lezen


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?