Laatst geboekte Escape Tour is in Amersfoort

Escape Tours Curaçao


Kan jij ontsnappen van één van de prachtige ABC-eilanden? Met de Escape Tour ontdek je Bonaire of Curaçao op een unieke manier. Zo wordt jouw vakantie met familie en vrienden naar de zon nog leuker!

Bonaire en Curaçao staan natuurlijk bekend om de heerlijke witte stranden en de mooie onderwaterwereld. Maar met de Escape Tour leer je de eilanden nog beter kennen. Knusse straatjes en leuke gekleurde huisjes, je komt het allemaal tegen tijdens de wandeling over het eiland. Je speelt de game op je eigen smartphone. Onze app leidt je langs de mooiste plekjes en toont onderweg raadsels, opdrachten en aanwijzingen op het scherm.

Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op zoek naar de geheime uitgang en probeer binnen 2 uur van het eiland te ontsnappen. Alleen dan maken jullie kans op een felbegeerd plekje op de Wall of Fame! De game is makkelijk online te boeken en kun je daarna starten wanneer je wil.

Momenteel kun je Bonaire en Curaçao spelen, maar achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe Escape Tours. Wie weet is er binnenkort ook een citygame op Aruba. Houd onze website daarom goed in de gaten!

Steden


Stad Taal
Curaçao