De laatste boeking is 6 uur geleden.

Escape Tours Canada


Ga op zoek naar de geheime uitgang van de prachtige stad Ottawa in Canada. Met de Escape Tour leer je de stad op een verrassende manier kennen. Een gezellige activiteit om samen met je vrienden, familie of collega's te doen. Zo wordt jouw citytrip, weekendje weg of vakantie nog leuker!

Canada staat bekend om zijn uitgestrekte bossen en meren, bevers en esdoornsiroop. En een bezoekje aan Ottawa is zeker de moeite waard. Een Escape Tour mag dan ook zeker niet ontbreken in je planning. Met onze interactieve app loop je een mooie route door de stad en onderweg verschijnen er leuke opdrachten en cryptische vragen op je smartphone. Door de opdrachten juist te voltooien krijg je aanwijzingen die uiteindelijk naar de geheime uitgang leiden!

Je kan de Escape Tour citygame spelen in een team van 2-4 personen. Ben je met een grote groep? Dan kun je zelfs tegen elkaar strijden! Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maak je kans op een plekje op de Wall of Fame. Momenteel is Ottawa de enige Escape Tour in Canada, maar elke maand komen er wereldwijd nieuwe steden bij.

Steden


Stad Taal
Ottawa