De laatste boeking is 47 minuten geleden.

Escape Tours België


Kan jij ontsnappen uit één van de gezellige Belgische steden? Met de Escape Tour citygame van bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel of Gent ontdek je de steden op een leuke en unieke manier. De perfecte activiteit voor een weekendje weg, citytrip of vakantie in België!

België staat natuurlijk bekend om zijn bier, chocolade en Manneken Pis, maar met deze activiteit ontdek je wat de steden nog meer te bieden hebben. Aan de hand van onze app dwaal je langs sfeervolle straatjes, mooie gebouwen, leuke bezienswaardigheden en ga je op zoek naar de geheime uitgang van de stad.

De Escape Tour is een spannende activiteit voor ieder gezelschap. Je kan de game met je vriend of vriendin spelen, maar het is ook leuk om te doen met collega’s, familie of vrienden. Ben je met meer dan 4 personen? Ga dan in teams de strijd met elkaar aan! Wil jij de Escape Tour spelen in één van de leuke Belgische steden? Boek dan gemakkelijk online en start de game wanneer je wil!

Naast de steden die hieronder staan zijn wij achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van Escape Tours in andere Belgische steden. Houd de website van Escape Tours dus zeker in de gaten!

Meer lezen


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?