Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Escape Tours Australië


Vind jij de geheime uitgang van een prachtige stad in Australië? Dit land heeft naast de uitgestrekte woestijnen en mooie stranden nog veel meer te bieden. Met de Escape Tour ontdek je dit fantastische eiland op een unieke manier. Perfect voor jouw vakantie!

De citygame zorgt ervoor dat bekende én onbekende plekjes niet aan je voorbij gaan, terwijl je op zoek gaat naar de geheime uitgang. Die vind je alleen door cryptische opdrachten uit te voeren, grappige raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen.

Je krijgt 2 uur de tijd om samen met vrienden, familie of collega's uit de stad te ontsnappen. Speel de Escape Tour samen of strijd in teams tegen elkaar. De game is nu te spelen in Brisbane, maar achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe Escape Tours. Houd onze website daarom goed in de gaten!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?