Laatst geboekte Escape Tour is in Rotterdam (English)

Familie uitje in Apeldoorn


Een gezellig familie uitje op de planning, maar jullie zoeken nog een leuke activiteit in Apeldoorn? Wij zorgen met de Escape Tour voor een gezellige uitje met de familie. Met deze citygame kom je langs alle leuke en mooie plekjes van Apeldoorn. Vergeet tijdens alle gezelligheid de tijd niet en zorg dat je de geheime uitgang van de stad vindt binnen 2 uur!

De Escape Tour daagt je familie uit om lastige raadsels op te lossen, leuke opdrachten uit te voeren en diverse vragen te beantwoorden. Lukt dit allemaal binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. Dit leuke uitje is zeer gemakkelijk te organiseren en is al te spelen in team van 2-5 personen. Grote familie? Dan kan je natuurlijk ook in teams tegen elkaar strijden!

Na het boeken ontvang je alle benodigde informatie via de mail en de app. Je bent dus niet afhankelijk van een begeleider op locatie. Hierdoor kan je de game starten wanneer je maar wil, handig toch?! Door de aanwijzingen die je krijgt leer je Apeldoorn op een geheel andere manier kennen. Daag dus je familie uit en vind de geheime uitgang van de stad!


Escape Tours in (de buurt van) Apeldoorn:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?
Escape tour in Zutphen Escape tour in Zutphen