Laatst geboekte Escape Tour is in Gouda

Ga voor de Escape Tour in plaats van Escape Room in Zwolle


Zwolle heeft een hartstikke gezellige binnenstad! Waarom zou je dan een escape room gaan doen als je ook een Escape Tour in de stad kan gaan doen?! Dan zit je niet opgesloten in een kamer zoals een escape room, je zit opgesloten in Zwolle! Dwaal door de gezellige stad om de geheime uitgang te vinden!

Net als bij een escape room moet je leuke vragen beantwoorden, opdrachten voltooien en de aanwijzingen ontcijferen. Kan jij dit allemaal voltooien en de geheime uitgang binnen 2 uur vinden? dan verdien je een gratis drankje van ons! De citygame is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-5 personen ook tegen elkaar strijden!

Een ander voordeel van de Escape Tour t.o.v. de escape room is dat je de game elk moment van de dag kan starten. Er is geen begeleider nodig want je krijgt alle instructies en informatie via de mail, en je speelt de game heel gemakkelijk op je eigen smartphone. De Escape Tour Zwolle is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een gezellig etentje!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?