Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Escape Tour in plaats van Escape Rooms in Kampen!


Escape Tour in plaats van Escape Rooms in Kampen! Ontdek Kampen op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Kampen om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Geen zin om een binnen activiteit te doen, maar ben je gek op escape rooms? Check dan onze Escape Tour Kampen. Het perfecte uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Leer de stad op een geheel andere manier kennen en vind de geheime uitgang van Kampen! Net als bij een Escape Room probeer je te ontsnappen, ditmaal via een geheime uitgang in de stad. Lukt dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. Ook gedurende de Escape Tour Kampen probeer je te ontsnappen door middel van het beantwoorden van vragen, het oplossen van raadsels en het voltooien van leuke opdrachten.

Escape Tour in plaats van Escape Rooms in Kampen! De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Kampen! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Het organiseren van de Escape Tour is makkelijk en je bent niet afhankelijk van een tijdstip zoals bij een Escape Room. Je begint gewoon wanneer het jullie uitkomt. De Escape Tour Kampen is vanaf 2-5 personen te spelen, en het is misschien nog leuker om met meerdere teams te gelijk de strijd aan te gaan! Alle benodigde informatie en de speluitleg ontvang je via de mail, er is dus geen begeleiding ter plaatse. Ideaal, want dan kan je het nog makkelijker combineren met bijvoorbeeld een gezellig etentje in de stad.


Escape Tours in (de buurt van) Kampen:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?