De laatste boeking is 23 minuten geleden.

Escape Tour in plaats van Escape Rooms in Eindhoven!


Natuurlijk weet je dat je bij een Escape Room uit een afgesloten kamer moet ontsnappen door middel van het beantwoorden van leuke vragen en raadsels. Met de Escape Tour van Eindhoven ga je ook op zoek naar een uitgang, alleen is dit niet in een kamer, maar in de binnenstad! Samen met je vrienden, familie of collega’s dwaal je door de binnenstad van Eindhoven, op zoek naar de geheime uitgang. Dus net weer even wat anders dan de welbekende escape rooms!

Net als bij een escape room beantwoord je diverse vragen en voer je leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit in de buitenlucht voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Nog een voordeel is dat je de citygame op elk moment van de dag kan starten! Je speelt de game makkelijk op je eigen smartphone want je krijgt alle instructies via de mail. Vind je de geheime uitgang binnen 2 uur, dan verdien je een plekje op de Wall of Fame van Eindhoven! De Escape Tour kun je ook wel zien als een grote escape room in Eindhoven door de hele stad!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?