Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Geen Escape Room, maar de Escape Tour Apeldoorn!


Geen zin om een binnen activiteit te doen, maar ben je gek op escape rooms? Check dan onze Escape Tour Apeldoorn. Het perfecte uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Leer de stad op een geheel andere manier kennen en vind de geheime uitgang van Apeldoorn!

Net als bij een Escape Room probeer je te ontsnappen, ditmaal via een geheime uitgang in de stad. Lukt dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. Ook gedurende de Escape Tour Apeldoorn probeer je te ontsnappen door middel van het beantwoorden van vragen, het oplossen van raadsels en het voltooien van leuke opdrachten.

Het organiseren van de Escape Tour is makkelijk en je bent niet afhankelijk van een tijdstip zoals bij een Escape Room. Je begint gewoon wanneer het jullie uitkomt. De Escape Tour Apeldoorn is vanaf 2-5 personen te spelen, en het is misschien nog leuker om met meerdere teams te gelijk de strijd aan te gaan! Alle benodigde informatie en de speluitleg ontvang je via de mail, er is dus geen begeleiding ter plaatse. Ideaal, want dan kan je het nog makkelijker combineren met bijvoorbeeld een gezellig etentje in de stad.

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?