De laatste boeking is 7 uur geleden.

Escape The City Rotterdam


Escape The City Rotterdam Ontdek Rotterdam op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Rotterdam om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Gezellig een dagje weg met familie, collega’s of vrienden naar Rotterdam? Op zoek naar een leuke activiteit? De Escape Tour Rotterdam is een leuke citygame die geschikt is voor elk soort gezelschap. Ga op zoek naar de geheime uitgang en Escape The City binnen 2 uur.

Escape The City Rotterdam De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Rotterdam! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Met het beantwoorden van vragen, het oplossen van raadsels en uitvoeren van leuke opdrachten kom je steeds dichterbij de geheime uitgang van Rotterdam. Op deze manier ontdek je Rotterdam, samen met je vrienden of familie, op een leuke en unieke manier! Je speelt de game in teams van 2-5 personen, ben jij met een grotere groep? Dan kan je natuurlijk ook in teams tegen elkaar strijden! Je start deze Escape Tour citygame van Rotterdam wanneer je maar wil. Ga de uitdaging aan en Escape The City!


Escape Tours in (de buurt van) Rotterdam:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?