De laatste boeking is 17 minuten geleden.

Escape The City Deventer!


Ben jij opzoek naar een leuke activiteit in Deventer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Escape Tours een citygame die geschikt is voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. In een team van 2-5 personen ga je op zoek naar de geheime uitgang van Deventer, Escape The City!

De Escape Tour is een citygame waarbij je door middel van het oplossen van raadsels, uitvoeren van opdrachten en het goed beantwoorden van vragen aanwijzingen krijgt. Deze leiden je naar de geheime uitgang van de stad. Vergeet de tijd niet, want je hebt maar 2 uur de tijd! Vinden jullie de uitgang binnen de tijd en dan verdienen jullie plekje op de Wall of Fame.

Je speelt de Escape Tour aan de hand van onze app, via je eigen smarthpone. Hierdoor is er geen instructeur nodig waardoor je de game kan starten wanneer je maar wil! Je kan de citygame al in teams van 2-5 personen spelen en met meerdere teams tegen elkaar strijden. Met deze 'Escape The City' game ontdek je ook nog eens de leukste (onbekende) plekjes van Deventer!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?