De laatste boeking is 22 minuten geleden.

Escape Tour Den Haag: Escape The City!


Opzoek naar een leuke activiteit tijdens een dagje weg in Den Haag? Een gezellige dag met collega’s, vrienden of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Escape Tour is een leuke citygame, die in het teken staat van 'Escape The City'. Met de Escape Tour kom je langs leuke en unieke plekken van Den Haag, waardoor je de stad op een andere manier leert kennen.

De Escape Tour staat in het teken van diverse opdrachten, het beantwoorden van vragen en het oplossen van lastige raadsels. Doe je dit op de juiste manier, dan krijg je aanwijzingen waardoor je dichter bij de geheime uitgang van Den Haag komt. De citygame is een leuke activiteit die al gespeeld kan worden in teams van 2-5 personen, en je kan ook met meerdere teams tegelijkertijd tegen elkaar strijden!

De Escape Tour in Den Haag is makkelijk te organiseren en is geschikt voor elk soort gezelschap. Je krijgt alle informatie via de mail en de instructies krijg je via de app, je speelt de game dus op jouw eigen smartphone. Vergeet tijdens de gezellige dag de tijd niet en Escape The City zo snel mogelijk! Lukt het binnen 2 uur? Dan verdien je een plek op de Wall of Fame.

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?