Laatst geboekte Escape Tour is in Elburg

Dagje weg in Utrecht


Een dagje weg in Utrecht, altijd leuk en gezellig! Maak dit dagje weg in Utrecht nu nog leuker met de Escape Tour Utrecht! Gezellig met collega's, familie en of vrienden dwaal je door de Domstad. Ook is dit perfect te combineren met bijvoorbeeld een gezellig etentje!

Net als bij een escape room moet je leuke vragen beantwoorden, opdrachten voltooien en de aanwijzingen ontcijferen. Alleen met een Escape Tour doe je dat buiten, in het gezellige centrum van Utrecht. Tijdens de game ontdek je de stad dus ook nog op een leuke manier. Maar lukt het jou om de geheime uitgang binnen 2 uur te vinden?

Is het slecht weer of heb je toch geen zin? Dat maakt niks uit. Je start de citygame en je dagje weg in utrecht gewoon wanneer jij wilt! Alle instructies krijg je via de mail en de app waardoor er geen begeleiding ter plaatse nodig is. Lukt het om de geheime uitgang binnen 2 uur te vinden, dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame en is het tijd om het dagje weg in Utrecht gezellig te gaan afsluiten!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?