De laatste boeking is 2 minuten geleden.

Dagje uit Zutphen


Dagje uit Zutphen Ontdek Zutphen op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Zutphen om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Een dagje uit in Zutphen is altijd leuk! Deze historische Hanzestad zit vol met mooie plekjes. De Escape Tour is een leuke activiteit om al die mooie plekjes te ontdekken. Daarnaast gaan jullie terug in de tijd, naar de winter van 1572. Nadat Rowland de Spanjaarden de stad binnenliet, moet hij op de vlucht voor Willem van Oranje. Helpen jullie hem de uitgang te vinden?

Dagje uit Zutphen De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Zutphen! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is voor alle leeftijden. Daarom is het de perfecte activiteit voor een dagje uit met vrienden, collega’s of familie! Heb jij zin om de stad eens op een andere manier te ontdekken? Speel dan zeker de Escape Tour en geniet van de leukste locaties!


Escape Tours in (de buurt van) Zutphen:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?