De laatste boeking is 8 uur geleden.

Dagje uit Eindhoven


Dagje uit Eindhoven Ontdek Eindhoven op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Eindhoven om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Eindhoven is een moderne stad, maar er zijn ook zeker bezienswaardigheden van vroeger, zoals de Sint-Catharina. Met deze Escape Tour ga je terug naar de Tweede Wereldoorlog. Door het oplossen van de opdrachten en het volgen van de aanwijzingen kruip je in de huid van benjamin, het neefje van Frits Philips. Help hem de geheime uitgang te vinden!

Dagje uit Eindhoven De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Eindhoven! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is perfect voor een geslaagd dagje uit in Eindhoven. Een activiteit die makkelijk te regelen is voor een vriendenuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Leer de stad op een actieve manier kennen, los de opdrachten op en maak er een dagje uit van om nooit te vergeten!


Escape Tours in (de buurt van) Eindhoven:


Escape tour in Eindhoven

Eindhoven

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?