Laatst geboekte Escape Tour is in Gouda

Dagje uit Breda


Dagje uit Breda Ontdek Breda op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Breda om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Benieuwd wat er allemaal te zien is in Breda? Met de Escape Tour zie je alle leuke plekjes, loop je door schattige steegjes en kom je langs prachtige gebouwen. Een dagje uit waarbij je de hele beleving van de stad meekrijgt. Maar jullie moeten ook aan de slag! Net als Maria van Antwerpen, de eerste travestiet van Nederland, gaan jullie op de vlucht.

Dagje uit Breda De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Breda! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is een leuke manier om de stad te leren kennen op een unieke, actieve manier. Of je nou een vrijgezellenfeest, gezinsuitje of teamuitje organiseert, de Escape Tour is leuk voor alle leeftijden. Boek nu en je hebt gegarandeerd een spannend dagje uit in Breda!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?