De laatste boeking is 24 minuten geleden.

Dagje uit Alkmaar


Alkmaar

Ontdek Alkmaar op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Alkmaar om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.


De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Alkmaar! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend om de kaasmarkt, maar er is nog veel meer leuks te ontdekken tijdens een dagje uit! Dwaal langs de leuke grachtjes en mooie pandjes met de Escape Tour. Een leuke combinatie van leuke opdrachten en lastige vragen. Jullie gaan namelijk op de vlucht voor het Spaanse leger, net als Willem Blaeu in het jaar 1600.

Ben jij aangewezen om een dagje uit in Alkmaar te organiseren? Of het nou als gezinsuitje, vriendenuitje of teamuitje is, maak het jezelf makkelijk! Boek nu de Escape Tour, speel hem op de dag dat jullie naar Alkmaar gaan en je hebt gegarandeerd een geslaagd dagje uit!

Escape Tours in (de buurt van) Alkmaar:


Escape tour in Alkmaar

Alkmaar

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?