Laatst geboekte Escape Tour is in Harderwijk

Activiteiten Rotterdam


Rotterdam

Ontdek Rotterdam op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Rotterdam om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.


De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Rotterdam! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Rotterdam

Er zijn veel leuke activiteiten in Rotterdam. De Escape Tour is er een van! Zo loop je door het centrum langs bezienswaardigheden als de Erasmusbrug en leer je de stad weer op een andere manier kennen. Verder zijn jullie samen met Gerrit op de vlucht en op zoek naar de geheime uitgang, omdat hij verdacht werd van moord. Zo’n spannende activiteit in Rotterdam heb je nog nooit gedaan!

De Escape Tour is voor iedereen leuk om te doen. Dus moet jij een dagje weg organiseren met familie, vrienden of collega’s? Zoek dan niet verder naar activiteiten in Rotterdam, maar boek nu de Escape Tour en speel hem wanneer het jullie uitkomt! Zo makkelijk kan het zijn ;)

Escape Tours in (de buurt van) Rotterdam:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?