De laatste boeking is 1 minuut geleden.

Activiteiten in Haarlem


Activiteiten in Haarlem Ontdek Haarlem op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlem om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Verscholen straatjes, boetiekjes en terrasjes aan het water. Haarlem is een heerlijke stad om te ontdekken en de Escape Tour is de ultieme activiteit om dit allemaal te zien. De stad heeft ook een rijke geschiedenis. Tijdens dit uitje ga je met je familie, vrienden of collega’s terug in de tijd en stappen jullie in de schoenen van de bekende schilder Frans Hals.

Activiteiten in Haarlem De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Haarlem! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is één van de leukste activiteiten in Haarlem om te doen als je een dagje uit of weekendje weg gaat. Makkelijk te plannen en ideaal om te combineren met andere activiteiten. De Escape Tour kan als familie-uitje, vriendenuitje, teamuitje en zelfs als vrijgezellenfeest! Boek de Escape Tour en ontdek Haarlem!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?