Laatst gespeelde Escape Tour was in Den Bosch

Activiteiten in Eindhoven


Op zoek naar leuke activiteiten in Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Escape Tour staat al op jou te wachten! Een Escape Tour is een unieke manier om samen met collega’s, vrienden en/of familie Eindhoven te ontdekken. Een leuke activiteit waar je de plaatselijke uitdaging aangaat en de geheime uitgang probeert te vinden.

Aan de hand van onze app dwaal je door Eindhoven om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je steeds dichterbij de geheime uitgang van de stad brengen. Deze gezellige activiteit in Eindhoven kan je al in teams van 2-5 personen spelen, en met een grotere groep kan je in teams tegen elkaar strijden! Met de Escape Tour ontdek je de stad dus op een totaal andere manier en leer je de stad nog beter kennen, terwijl je bezig bent met een plezierige strijd tegen de klok!

De Escape Tour is een activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. Je krijgt namelijk alle informatie en instructies via de mail en je speelt de citygame op je eigen smartphone. Je kan de game dus, zonder instructeur op locatie, starten wanneer jij wilt!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?