Laatst geboekte Escape Tour is in Arnhem

Activiteiten Den Bosch


Activiteiten Den Bosch Ontdek den-bosch op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van den-bosch om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Tijdens de Escape Tour helpen jullie Prins Carnaval die een obsessie had voor de geheime uitgang van Den Bosch. Jullie helpen hem die te vinden. Onderweg komen jullie door het mooie, historische centrum en zien jullie de leukste plekjes. Van mooie gebouwen in het centrum tot verrassende hofjes daarachter.

Activiteiten Den Bosch De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in den-bosch! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Op zoek naar leuke activiteiten in Den Bosch? De Escape Tour zorgt gegarandeerd voor een leuke dagje weg met je familie, collega’s of vrienden. De Escape Tour is ook nog eens makkelijk om te combineren met andere activiteiten, omdat je de game elk moment kan starten. De ultieme activiteit waarbij je Den Bosch op een unieke, actieve manier te leren kennen!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?