Laatst gespeelde Escape Tour was in Amersfoort

Activiteiten Arnhem


Arnhem

Ontdek Arnhem op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Arnhem om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.


De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Arnhem! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Arnhem

In Arnhem kan je heerlijk shoppen of genieten van een drankje op het terras, maar wil je nou echt de stad eens op een andere manier zien? Dan is de Escape Tour in Arnhem een leuke activiteit! Jullie stappen in de schoenen van Herman Radelaar die op de vlucht is voor de manschappen van Maarten van Rossum. Een activiteit waarvan je hart in je keel gaat kloppen!

Maak je weekendje of dagje uit met je vrienden, familie of collega’s compleet met de Escape Tour. Makkelijk om te plannen en te organiseren, want je kan op elk moment beginnen! Daarnaast is deze activiteit natuurlijk heel gezellig en leren jullie perfect samenwerken. Wat wil je nog meer?

Escape Tours in (de buurt van) Arnhem:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?