Laatst gespeelde Escape Tour was in Leiden

Ranglijst Escape Tour Winchester (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Ace squad

Ace squad

Recordtijd: Team 1

Team 1

Recordtijd: OTS Air

OTS Air

Recordtijd: Superfam

4: Superfam

Recordtijd: gin goblins

5: gin goblins

Recordtijd: Wright pair

6: Wright pair

Recordtijd: Mitchells and the mi...

7: Mitchells and the mi...

Recordtijd: Geezwans

8: Geezwans

Recordtijd: Boyce burns

9: Boyce burns

Recordtijd: Babes

10: Babes

Recordtijd: Cookies

11: Cookies

Recordtijd: Dogs dinner

12: Dogs dinner

Recordtijd: kot

13: kot

Recordtijd: The Special Retirees

14: The Special Retirees

Recordtijd: losers

15: losersMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: losers

Meeste vragen goed
The Special Retirees


Recordtijd: losers

Snelste van de maand
OTS Air

Over Escape Tour winchester


In 1216 wordt de negenjarige Hendrik III in Winchester gekroond tot koning van Engeland. Tijdens zijn jonge jaren geven verschillende regenten hem advies, maar die hebben niet altijd het beste voor met het volk. Omdat Hendrik nooit heeft geleerd om beslissingen te nemen is dat zijn grote zwakte. Maar gelukkig heeft hij daar wat op verzonnen.


Zo neemt de koning steeds vaker beslissingen door met een dobbelsteen te gooien. Ook laat hij regelmatig een waarzegster langskomen. De deal is simpel: hoe meer geld de waarzegster van Hendrik krijgt, hoe beter zij haar best doet. Het zijn roerige tijden en zijn verlies in de oorlog tegen Frankrijk hakt er hard in. Het Engelse volk is het spuugzat en ziet Hendrik graag een kopje kleiner! De sfeer wordt zo grimmig dat de koning moet vluchten voor zijn leven.

Escape the city

Hier start de Escape Tour Winchester. Kruip in de huid van de opgejaagde koning en volg zijn vluchtroute naar de geheime uitgang. De citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. Ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Jullie starten bij Kingsgate, succes!