De laatste boeking is 8 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Venlo (Deutsch)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Saleynis

Saleynis

Recordtijd: Stommlies

Stommlies

Recordtijd: snoopys

snoopys

Recordtijd: SaLa

4: SaLa

Recordtijd: Grannies on Tour

5: Grannies on Tour

Recordtijd: On Tour

6: On TourMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: On Tour

Meeste vragen goed
snoopys


Recordtijd: On Tour

Snelste van de maand
Saleynis

Over Escape Tour venlo


Waan je even terug in het jaar 1933, en ontdek Venlo op een unieke manier. Sjanet heeft een kroeg in Venlo en is getrouwd met miljonair Jeu Wissink. Ze wonen in de grootste villa van Venlo en leiden een gelukkig leven. Maar iedere stad heeft zijn eigen criminelen, in Venlo vreest men voor de bende van Frenkie P.


De bende doet alles voor geld en Frenkie heeft weer eens een plannetje bedacht. Ze willen Sjanet ontvoeren en losgeld eisen bij haar partner Jeu Wissink. Alleen gaat dit keer alles mis, Jeu wordt doodgeschoten en Sjanet slaat op de vlucht. Met de Escape Tour Venlo duiken jullie in het verhaal van Sjanet.

Escape the city

Zij moet zo snel mogelijk de stad verlaten. Maar hoe? Jullie kunnen Sjanet helpen door in deze citygame alle opdrachten te voltooien, raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen. Terwijl jullie dat doen komen jullie langs de leukste en onbekende plekjes van Venlo! Kunnen jullie haar binnen 2 uur helpen? De zoektocht begint bij het Monseigneur Nolenspark, succes!