Laatst gespeelde Escape Tour was in Oldenzaal

Ranglijst Escape Tour Münster (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Dutch special invest...

Dutch special invest...

Recordtijd: LV Canada

LV Canada

Recordtijd: Funky possums

Funky possums

Recordtijd: Aries

4: Aries

Recordtijd: Satans power

5: Satans power

Recordtijd: Jenny’s Fanclub

6: Jenny’s Fanclub

Recordtijd: As 3mosqueteiras

7: As 3mosqueteiras

Recordtijd: Sonnenblumen

8: Sonnenblumen

Recordtijd: Belgium +

9: Belgium +Meer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Belgium +

Meeste vragen goed
Aries

Over Escape Tour munster


Münster, een stad vol historie waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Maar met de Escape Tour van Münster is dat nog leuker, want dan duik je in het spannende verhaal van wederdoper Jan van Leiden. In de 16e eeuw heeft hij van Münster een wederdoper bolwerk gemaakt. En dat ging niet zonder slag of stoot…


Alle volwassenen in de stad moesten zich opnieuw laten dopen, maar deed je dat niet? Dan werd je onthoofd! Uiteraard leverde dit veel weerstand op bij onder meer de katholieke bisschoppen. Zij smeedde een plan en opende een heksenjacht op Jan. Ondanks zijn macht vreesde Jan voor zijn leven en sloeg hij op de vlucht.

Escape The City

Met de Escape Tour Münster kruipen jullie in de huid van Jan en proberen jullie binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden. Dwaal langs de leukste plekjes van Münster, los alle raadsels op, voltooi alle opdrachten en ontcijfer de aanwijzingen. Alleen dan kunnen jullie binnen 2 uur uit Münster ontsnappen en deze citygame voltooien. De zoektocht begint bij de Heilige Mariakerk, succes!