Laatst geboekte Escape Tour is in Harderwijk

Ranglijst Escape Tour Munich (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Bubili

Bubili

Recordtijd: Maracas

Maracas

Recordtijd: Escape Dunedin

Escape DunedinMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Escape Dunedin

Meeste vragen goed
Escape Dunedin


Recordtijd: Escape Dunedin

Snelste van de maand
Bubili

Over Escape Tour munchen


Ludwig III, geboren in 1845 in München, had geen enkele ambitie om de troon te bestijgen. Waarom zou hij koning van Beieren willen worden? Hij was veel meer geïnteresseerd in landbouw, transport en kunst. Toch moest hij, tegen zijn zin in, het stokje van zijn overleden vader overnemen.


Regeren zat Ludwig III niet in het bloed, en tijdens de Eerste Wereldoorlog probeerde hij zich dan ook zoveel mogelijk afzijdig te houden. Dat lukte aardig, tot het volk in opstand kwam tegen het koningshuis en de elite. Toen Ludwig III doorkreeg dat de communisten hem wilden afzetten en gevangennemen, wilde hij de stad zo snel mogelijk verlaten. Maar hoe? Zijn hofhouding had ooit iets laten vallen over de geheime uitgang van München. Die zou hij nu goed kunnen gebruiken!

Escape the city

Kruip in de huid van de Beierse koning en probeer München ongezien te verlaten. Jullie moeten hiervoor op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Met de smartphone in de hand dwalen jullie langs de mooiste plekjes op zoek naar opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? De zoektocht begint bij het Prins Carl Paleis, succes!