Laatst gespeelde Escape Tour was in Groningen

Ranglijst Escape Tour Los Angeles (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Jorge Patricia

nathalie

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Jorge Patricia


Over Escape Tour


In het jaar 1923 droomde Marina Vega van een leven als actrice. De jonge señorita uit Mexico maakte een reis van Mexico naar Los Angeles, hopen op een spannender leven. Marina liet haar man en de ranch achter om in LA op zoek te gaan naar haar idool: Charlie Chaplin. Door de jaren heen had ze een obsessie voor hem ontwikkeld die soms wel heer ver ging…


Met de Escape Tour Los Angeles kruipen jullie in de huid van deze jonge actrice. Marina wist het voor elkaar te krijgen om beroemd te worden, maar ze werkte zich al snel in de nesten. Haar echtgenoot José diende een aanklacht in omdat Marina hem verlaten had. Zelfs de Mexicaanse politie kwam naar Los Angeles om haar op te sporen.

Escape the city

Jullie hebben 2 uur de tijd om te ontsnappen aan de politie. Door de grote politiemacht kon dit alleen nog via de geheime uitgang van de stad. Als jullie in deze citygame de opdrachten voltooien, vragen beantwoorden, raadsels oplossen en alle cryptische aanwijzingen weten te ontcijferen komen jullie erachter waar de geheime uitgang van Los Angeles zich bevindt. Terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van de stad! De zoektocht begint bij het Union Station, succes!