Laatst geboekte Escape Tour is in Leuven

Ranglijst Escape Tour Liverpool (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Wirral 4

Wirral 4

Recordtijd: M&M

M&M

Recordtijd: Pearson

Pearson

Recordtijd: Looks like Reindeer

4: Looks like Reindeer

Recordtijd: CarolusAC

5: CarolusAC

Recordtijd: Fab 3

6: Fab 3

Recordtijd: DIJJ

7: DIJJ

Recordtijd: Peters

8: Peters

Recordtijd: Old but gold

9: Old but gold

Recordtijd: Tooth fairies

10: Tooth fairies

Recordtijd: knott clever

11: knott clever

Recordtijd: Scousers

12: Scousers

Recordtijd: The Lime Street Gang

13: The Lime Street Gang

Recordtijd: Harty Fartys

14: Harty Fartys

Recordtijd: Powerpuff girls

15: Powerpuff girlsMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Powerpuff girls

Meeste vragen goed
M&M


Recordtijd: Powerpuff girls

Snelste van de maand
knott clever

Over Escape Tour liverpool


Het was 1964, het jaar waarin de The Beatles ongekend populair werden. De band had een fantastische avond gehad in Liverpool. Wat een optreden hadden ze weer neergezet! Vol trots bespraken de mannen het succes in hun favoriete pub. Uiteraard onder het genot van een welverdiend drankje. Tot één van de bandleden plots zijn biertje liet vallen en opzij wees...


Voor de pub hadden zich honderden hysterische vrouwelijke fans verzameld. En het zag ernaar uit dat de deur het niet lang meer zou houden. Het piepte en kraakte aan alle kanten. Eén seconde keken de mannen elkaar aan. De paniek was in hun ogen af te lezen. Ze moesten hier weg! NU! Het personeel begeleidde ze via de nooduitgang snel de pub uit en een afgelegen steegje in. Maar ook in de stad hing een onbehaaglijke sfeer. Er zat maar één ding op: ze moesten zo snel mogelijk ongezien Liverpool verlaten.

Escape the city

Met de Escape Tour Liverpool gaan jullie net als The Beatles op zoek naar de geheime uitgang. Met de app op jullie eigen smartphone dwalen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Ga aan de slag met vragen, opdrachten en aanwijzingen om verder te komen in het spel. Ontsnappen jullie binnen 2 uur uit de stad? Dan verdienen jullie een felbegeerd plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij St George's Quarter, succes!