Laatst geboekte Escape Tour is in Berlijn

Ranglijst Escape Tour Köln (Deutsch)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: A Team

A Team

Recordtijd: HjMS

HjMS

Recordtijd: Düda

Düda

Recordtijd: Jula4711

4: Jula4711

Recordtijd: Jübchen

5: Jübchen

Recordtijd: Die Rent-Gang

6: Die Rent-Gang

Recordtijd: Einhorn

7: Einhorn

Recordtijd: Gülle

8: Gülle

Recordtijd: Troisha

9: Troisha

Recordtijd: PsychoDetektive

10: PsychoDetektive

Recordtijd: Cat & die Schnouern

11: Cat & die Schnouern

Recordtijd: WolfGang

12: WolfGang

Recordtijd: HaMaLePa

13: HaMaLePa

Recordtijd: LaLeLu

14: LaLeLu

Recordtijd: …

15: …Meer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: …

Meeste vragen goed
Gewinnerinnen


Recordtijd: …

Snelste van de maand
Einhorn

Over Escape Tour keulen


Met de Escape Tour Keulen gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1809. Het verhaal begint bij de beroemde Eau de cologne winkel, waar Napoleon Bonaparte op een stormachtige dag aan het shoppen was. Tot zijn grote verbazing stonden daar, na veel kabaal en rondvliegende flesjes, opeens twee schimmige figuren…


Je zult het bijna niet geloven, maar in die beroemde winkel staan opeens Napoleon, Albert Einstein en Koningin Maxima! Na een korte voorstelronde zijn ze er wel over uit, ze moeten samen ongezien Keulen verlaten. Dat kan natuurlijk alleen via de geheime uitgang… Met de Escape Tour Keulen duiken jullie in dit grappige verhaal.

Escape the City

Aan de hand van deze leuke citygame dwalen jullie langs de mooiste plekjes van Keulen. Los alle raadsels op, kraak de codes, ontcijfer de aanwijzingen en vind binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad! Doen jullie dit goed? Dan verdienen jullie misschien wel een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint natuurlijk bij de beroemde winkel aan de Glockengasse, succes!