De laatste boeking is 5 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Gouda (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: the winners

the winners

Recordtijd: The cheesy ones

The cheesy ones

Recordtijd: bcc

bcc

Recordtijd: Cheese girls

4: Cheese girls

Recordtijd: The Cheesemongers

5: The Cheesemongers

Recordtijd: Wij gaan voor Gouda

6: Wij gaan voor Gouda

Recordtijd: Intiem

7: Intiem

Recordtijd: De Beukenootjes

8: De Beukenootjes

Recordtijd: Team Watkins

9: Team Watkins

Recordtijd: Dina 65

10: Dina 65

Recordtijd: Polenguinhos

11: Polenguinhos

Recordtijd: Groom

12: Groom

Recordtijd: Dirkjes

13: Dirkjes

Recordtijd: The cheese boys

14: The cheese boys

Recordtijd: The Lazies

15: The LaziesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: The Lazies

Meeste vragen goed
The Cheesemongers


Recordtijd: The Lazies

Snelste van de maand
The Lazies

Over Escape Tour gouda


Inmiddels staat Gouda algemeen bekend om haar kaas, maar wist je dat ze voor dit imago hard hebben moeten strijden met het nabijgelegen dorpje Schoonhoven? Schoonhoven had namelijk ook lekkere kaas, maar had daarnaast ook nog eens een slim kaasmeisje die bij veel (invloed)rijke mannen in de smaak viel. Dat blijkt ook maar weer uit het verhaal van de Escape Tour Gouda.


Dirkje, het kaasmeisje van Schoonhoven, wilde haar kaas ook graag in Gouda verkopen. Ondanks dat koning Lodewijk dit had verboden lukte het haar toch. Dit kwam haar echter duur te zijn want koning Lodewijk strafte haar op brute wijze. Dirkje was zeer geliefd en daarom keerde het volk zich tegen de koning en moest hij op de vlucht slaan. Jullie treden in de voetsporen van de koning en gaan op zoek naar de geheime uitgang van Gouda om op tijd te ontsnappen.

Escape the city

Aan de hand van onze app dwaal je door de binnenstad van Gouda. Beantwoord de vragen, voltooi alle opdrachten en ontcijfer de aanwijzingen in deze citygame om de geheime uitgang te vinden. En redden jullie dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Gouda! De zoektocht begint bij de Willem Vroesentuin, succes!