Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Gdańsk (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Doje

DojeSpeciale Vermeldingen


Recordtijd: Doje

Meeste vragen goed
Doje

Over Escape Tour gdansk


In gedachten verzonken slentert Daniel Gabriel Fahrenheit door de straten van Gdańsk. Afgelopen tijd heeft hij door Europa gereisd en dat heeft hem veel gebracht. Zo heeft hij een nauwkeurige thermometer ontwikkelt, de Fahrenheit-temperatuurschaal. Maar hoe zou hij er toch voor kunnen zorgen dat iedereen zijn uitvinding gaat gebruiken?


Plots schrikt Fahrenheit op uit zijn gedachten. In de verte ziet hij donkere schimmen op zich afkomen. Het zijn de huurlingen van de Zweedse natuurkundige Anders Celsius! Zijn grote concurrent die ook een temperatuurschaal heeft ontwikkeld, maar dan met graden. Fahrenheit bedenkt zich geen moment: hij moet zo snel mogelijk Gdańsk verlaten. Lukt het hem om zijn aantekeningen veilig te stellen?

Escape the city

Waan je in deze citygame terug in de 17e eeuw en ga op zoek naar de geheime uitgang van Gdańsk. Deze vinden jullie door aanwijzingen te volgen, raadsels op te lossen en vragen op de juiste manier te beantwoorden. Lukt dit binnen 2 uur? Dan verdienen jullie misschien wel een plek op de Wall of Fame. De zoektocht begint bij Zielony Most, succes!