De laatste boeking is 14 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Canterbury (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: suitu sievas

suitu sievas

Recordtijd: Gregorys

Gregorys

Recordtijd: 100% fateful

100% fateful

Recordtijd: Team Birthday Adventure

4: Team Birthday Adventure

Recordtijd: The Beavers

5: The Beavers

Recordtijd: 4Musketeers

6: 4Musketeers

Recordtijd: Dutchies

7: Dutchies

Recordtijd: Beans

8: BeansMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Beans

Meeste vragen goed
Team Birthday Adventure

Over Escape Tour canterbury


Het is 1164. De Engelse koning Hendrik II en de paus hebben ruzie. De koning heeft onlangs zijn vriend Thomas Becket benoemd tot bisschop van Canterbury, maar daar heeft hij de bevoegdheid helemaal niet voor. Het conflict loopt hoog op. Hendrik is dan ook zwaar teleurgesteld als zijn ‘vriend’ Thomas uiteindelijk de kant van de paus kiest.


De koning besluit een huurmoordenaar op Thomas af te sturen, maar die weet het klusje niet te klaren. Hoe is het mogelijk?! Hendrik is razend en roept iedereen op tot een klopjacht op de bisschop. Thomas moet maken dat hij wegkomt. Toen de twee mannen nog vrienden waren heeft Hendrik hem weleens verteld over de geheime uitgang van Canterbury. Over de precieze locatie is hij altijd vaag geweest. Thomas moet die uitgang vinden!

Escape the city

Hier start de Escape Tour Canterbury. Jullie gaan de vrome Thomas helpen met zijn zoektocht naar de geheime uitgang. De citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. En ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Jullie starten bij Eastbridge Hospital, succes!