Laatst geboekte Escape Tour is in Venlo

Ranglijst Escape Tour Berlin (English)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Straight

Straight

Recordtijd: Balazs’s Angels

Balazs’s Angels

Recordtijd: Team Ping It

Team Ping It

Recordtijd: Team west

4: Team west

Recordtijd: Genau

5: Genau

Recordtijd: Duisburgers

6: Duisburgers

Recordtijd: Pedersen

7: Pedersen

Recordtijd: Team Jelly

8: Team Jelly

Recordtijd: Sehr Crazy soeurs

9: Sehr Crazy soeurs

Recordtijd: Smithys

10: Smithys

Recordtijd: Whisky

11: Whisky

Recordtijd: RaJoKloPa

12: RaJoKloPa

Recordtijd: the winners

13: the winners

Recordtijd: Seahawks

14: Seahawks

Recordtijd: Sylow

15: SylowMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Sylow

Meeste vragen goed
RaJoKloPa


Recordtijd: Sylow

Snelste van de maand
YWAM Heidebeek

Over Escape Tour berlijn


In 1969 heeft de Berlijnse muur al vele families verscheurd, zo ook de familie van de gebroeders Betkhe. De broers lieten zich echter niet uit het veld slaan en gingen op zoek naar een manier om naar West-Berlijn te ontsnappen. Dit was erg gevaarlijk want de geheime dienst had overal oren en ogen. Met de Escape Tour Berlijn treden jullie in de voetsporen van de gebroeders Betkhe.


De gebroeders waren niet dom en wisten precies waar het grootste gevaar lag. Ze smeedden een plan om West-Berlijn zonder kleerscheuren te bereiken. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, en de tijd begon te dringen. Met de Escape Tour Berlijn treden jullie in de voetsporen van de gebroeders Betkhe, weten jullie de ‘geheime uitgang’ van Oost Berlijn te vinden binnen 2 uur?

Escape the city

Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer de aanwijzingen en vind de geheime uitgang van Berlijn. Dit doen jullie aan de hand van onze app, zetten jullie de snelste tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame van Berlijn! Terwijl jullie druk bezig zijn dwaal je met deze citygame langs de leukste plekjes van Berlijn. De zoektocht begint bij de witte gedenkkruizen naast de Reichstag, succes!

Escape the city

Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer de aanwijzingen en vind de geheime uitgang van Berlijn. Dit doen jullie aan de hand van onze app, zetten jullie de snelste tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame van Berlijn! Terwijl jullie druk bezig zijn dwaal je met deze citygame langs de leukste plekjes van Berlijn. De zoektocht begint bij de witte gedenk kruizen naast de Reichstag, succes!