Laatst geboekte Escape Tour is in Gorinchem

Ranglijst Escape Tour Berlin (Deutsch)


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: LLS

LLS

Recordtijd: Janeen

Janeen

Recordtijd: Cousingang

Cousingang

Recordtijd: Team berlin die Goats

4: Team berlin die Goats

Recordtijd: Funkuchen

5: Funkuchen

Recordtijd: Team Bizdev

6: Team Bizdev

Recordtijd: Julfred + Casi

7: Julfred + Casi

Recordtijd: TeamFindefix

8: TeamFindefix

Recordtijd: Team Pardo

9: Team Pardo

Recordtijd: KüstenKinners

10: KüstenKinners

Recordtijd: Pegasus’89

11: Pegasus’89

Recordtijd: Sambrodka

12: Sambrodka

Recordtijd: TSV

13: TSV

Recordtijd: Die Stinktiere

14: Die Stinktiere

Recordtijd: Eureur

15: EureurMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Eureur

Meeste vragen goed
LOTTE


Recordtijd: Eureur

Snelste van de maand
Voll langweilig

Over Escape Tour berlijn


In 1969 heeft de Berlijnse muur al vele families verscheurd, zo ook de familie van de gebroeders Betkhe. De broers lieten zich echter niet uit het veld slaan en gingen op zoek naar een manier om naar West-Berlijn te ontsnappen. Dit was erg gevaarlijk want de geheime dienst had overal oren en ogen. Met de Escape Tour Berlijn treden jullie in de voetsporen van de gebroeders Betkhe.


De gebroeders waren niet dom en wisten precies waar het grootste gevaar lag. Ze smeedden een plan om West-Berlijn zonder kleerscheuren te bereiken. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, en de tijd begon te dringen. Met de Escape Tour Berlijn treden jullie in de voetsporen van de gebroeders Betkhe, weten jullie de ‘geheime uitgang’ van Oost Berlijn te vinden binnen 2 uur?

Escape the city

Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer de aanwijzingen en vind de geheime uitgang van Berlijn. Dit doen jullie aan de hand van onze app, zetten jullie de snelste tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame van Berlijn! Terwijl jullie druk bezig zijn dwaal je met deze citygame langs de leukste plekjes van Berlijn. De zoektocht begint bij de witte gedenkkruizen naast de Reichstag, succes!

Escape the city

Voltooi de opdrachten, los alle raadsels op, ontcijfer de aanwijzingen en vind de geheime uitgang van Berlijn. Dit doen jullie aan de hand van onze app, zetten jullie de snelste tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame van Berlijn! Terwijl jullie druk bezig zijn dwaal je met deze citygame langs de leukste plekjes van Berlijn. De zoektocht begint bij de witte gedenk kruizen naast de Reichstag, succes!